MANDI i JS-u ODZVONILO u gradskoj vlasti?

Eko Taxi Vranje

Vladajuća koalicija na tronu gradske vlasti u Vranju izbaciće Jedinstvenu Srbiju iz koalicionog partnerstva za desetak dana, saznaju InfoVranjske iz izvora u Gradskoj upravi i Gradskom odboru SNS.Oba izvora potvrđuju «da ima naznaka da Manda leti iz vlasti u najskorije vreme».

– Gradsko veće po drugi put nije prihvatilo izveštaj o radu i finansijskom poslovanju Turističke organizacije Vranje u 2018. godini. To je siguran znak da je Mandi i njegovima iz Jedinstvene Srbije konačno odzvonilo i da mogu da se nadaju relativno brzom kambeku u redove lokalne opozicije – saopštavaju sagovornici InfoVranjskih.

Po izvoru iz redova vranjskih naprednjaka, «čelnicima SNS u Vranju došla je kao naručena nesposobnost Manića i njegove direktorke TO Vranje da «ispeglaju» finansijski izveštaj za prošlu godinu, posebno troškove za «Dane Vranja».

– SNS je sada na manjim mukama, jer lakše mu je da izbaci Mandu i JS iz vlasti nego da smenjuje svoje direktore, pa se očekuje da TO Vranje bude data ovdašnjim socijalistima – tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Oba izvora sa dosta ironije komentarišu «neke» očajničke poteze Manića u želji da ostane deo vladajuće koalicije i gradske vlasti.

– Manić poslednjih dana iskazuje vernost naprednjacima, obećavajući čak tri autobusa za kontramiting SNS u Beogradu 19. aprila. Neka mu je Bog na pomoći i «posebna» veza sa liderom vranjskih naprednjaka Slavišom Bulatovićem – fatalisti su sagovornici InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar