Manasić i Katarina Rangelov najbolji sportisti Vranja

Eko Taxi Vranje

Dizač tegova u disciplini benč pres Stefan Manasić i odbojkašica Katarina Rangelov, najbolji su sportisti Vranja u 2016 godini, a ŽOK Vranje, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije, najuspešniji sportski kolektiv.  Ovu odluku saopštio je stručni žiri kojim je predsedavao Nenad Djorđević, član Gradskog veća za omladinu i sport na ceremoniji proglašenja najboljih pojedinaca i kolektiva u vranjskom sportu za minulu 2016. godinu.

Dugogodišnji osnivač i predsednik OK Panda Oliver Tončić proglašen je za najboljeg sportskog radnika, Slađan Stanojković, trener Ajron MMA tima, proglašen je za najboljeg trenera, a u kategoriji najbolji stručnjak u oblasti sporta proglašena je Jelka Mitrović, novinar RTV.

Žiri je šampionki Srbije u dizanju tegova Ani Nedeljković dodelio priznanje sportsko iznenađenje godine, a isto priznanje otišlo je u ruke seniorskoj reprezentativki Srbije u kik boksu Ivani Davidović.

Nagrada za životno delo pripala je fudbalskoj legendi Slobodanu Stošiću Cobiju.

Proglašeni su i najbolji u školskom sportu u kategorijama osnovnih i srednjih škola, a na kraju žiri je proglasio 52 mlada sportista sportskim nadama Grada, čime je stvaljena tačka na 54. izbor najboljih u vranjskom sportu.

 

 

 

   • Ostavi komentar