MAJA kandidat za KRALJICU NEPOTIZMA

Eko Taxi Vranje

Maja Ristić, direktorka Doma učenika srednjih škola u Vranju, najozbiljnije konkuriše za kralja nepotizma na lokalu i preti da ugrozi do sada neprikosnovene na tom polju, Gorana Đorđevića Đošu, direktora «Vodovoda», i Slobodana Milenkovića Gonzija, gradonačelnika Vranja.– Troje radnika na privremeno-povremenim poslovima, direktorka Ristić «unapredila» je u stalni radni odnos, jednog u biblioteci Doma učenika, magacionerku sa kožarskim smerom, koju je primila umesto samohrane majke, i na poslovima javnih nabavki rođaku predsednika opštine Trgovište – navodi sagovornik Info Vranjskih.

Po ovom izvoru, «to nije sve što je na planu nepotizma oposlila Maja Ristić».

– Vesna Stevanović Bošković, šefica iz «Simpa», sada je šefica u kafiću. Tu rade tri žene, a dnevni pazar je skroman, jedva dostigne između 1.000 i 2.000 dinara. U Domu učenika zaposlen je i muž šefice, dok direktorkin rođak radi u obezbeđenju – napominje sagovornik portala Info Vranjske.

Izvor InfoVranjskih, na kraju, «kao poseban izdvaja slučaj direktorkinog sekretara».

– Radi se o licu koje je u Domu učenika odradilo stručnu praksu, a nakon toga dobilo posao sekretara direktorke, pa ako je i od Maje, mnogo je – zaključuje sagovornik Info Vranjskih.

Pa, Đošo i Gonzi, ne dajte se, Maja vas ozbiljno ugrožava, pa vas može zadesiti sudbina da ostanete bez kraljevske krune, seire nikad zadovoljni Vranjanci!!

S. Kostić  • Ostavi komentar