LIMUZINA OD 8.000 ILI 12.000 EVRA ZA LIDERA SNS Bulatović pazario „superba“

Eko Taxi Vranje

, Kad su pouzdanost i bezbednost u pitanju, ne pita za cenu, već za kredit: Slaviša Bulatović (Foto: Vranjske)

Slaviša Bulatović, prvi čovek vranjskih naprednjaka, kupio je novu limuzinu marke „škoda superb“, najbolji model češke fabrike automobila.Prema saznanjima „Vranjskih“, radi se o kolima proizvedenim između 2009. i 2011. godine za koja je narodni poslanik SNS, sa stalnim prebivalištem u Vranjskoj Banji, navodno izdvojio 12.000 evra u kešu.

Bulatović je demantovao takve spekulacije i kazao da je njegov ljubimac napravljen nešto ranije, 2008. godine i da zapravo košta 8.000 evra.

Dodao je da svog novog „ljubimca“ još uvek nije platio.

– Kredit mogu da uzmem tek u januaru, jer je uslov banke da prvo na račun legnu tri plate – razvejao je glasine da je novac za novi auto navodno iskeširao.

Na portalu „Polovni automobili“, „superb“ ove generacije, zavisno od opreme, pređene kilometraže i očuvanosti košta između 6.000 i 11.000 evra.

Poslanik je za štampano izdanje „Vranjskih“ od četvrtka kazao da će „škodu“ platiti kreditom, što i ne čudi ako se zna da je ovog leta Agenciji za borbu protiv korupcije prijavio da je bez štednje u banci, a da prima poslaničku platu od 70.000 dinara.

Pre toga imao je platu od blizu 60.000 dinara kao načelnik Pčinjskog okruga, a kada je 2012. prvi put prijavljivao imetak mesečno je raspolagao sa 42.000 u Simpu i 14.000 kao većnik u Gradskoj opštini Vranjska Banja.

Prema podacima sa sajta Agencije, od 2012. pa do sada nikada nije imao štednju u banci. Nov auto poslanik još uvek nije prijavio Agenciji jer se, kako je kazao, ne vodi na njegovo ime pošto ga još nije ni platio.

– Za ovu kupovinu odlučio sam se zbog čestih odlazaka u Beograd na sednice skupštine.

Potreban mi je dobar i pouzdan auto – rekao je on.

N. Lazić  • Ostavi komentar