Lažna diploma predsednika overena u banjskoj opštini

Eko Taxi Vranje

Uslužni centar u Vranjskoj Banji overio je diplomu Dragana Sentića, predsednika Gradske opštine Vranjska Banja, kako bi sa tom potvrdom da je kopija verna originalu mogao da upiše master studije, saznaju InfoVranjske.Javnost, inače, već duže vreme čini se opravdano sumnja da je dotična diploma lažna.

– Čudni putevi odveli su Sentića čak u daleki Travnik u Bosni i Hercegovini, ali sa overenom kopijom diplome Pravnog fakulteta u Prištini gde je navodno završio osnovne studije, pa se zaputio ka master tituli – kaže sagovornik InfoVranjskih iz banjske opštine.

Po ovom izvoru, «odgovorni u Uslužnom centru u Vranjskoj Banji napravili su overom Sentićeve diplome nezakonit čin.

– Pravosnažnom presudom Osnovnog suda u Vranju pod brojem K. Br. 328/10 iz 2011. godine, Sentić je osuđen zbog falsifikovanja službene isprave, a u drugoj polovini 2010. godine optužnicu protiv njega iz navedenog razloga podiglo je Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, jer je utvrđeno da se radi o lažnoj diplomi – podseća sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, prvi funkcioner SNS u Vranju koji je otkrio da Sentić nema diplomu fakulteta bio je Goran Đorđević Đoša, tadašnji direktor vranjskog «Jumka» gde je aktuelni predsednik banjske opštine bio šef obezbeđenja.

Eto pravog posla za pravni tim SNS, umesto da se bavi medijima!!

S. Kostić  • Ostavi komentar