KRSTIĆEV vozač MALTRETIRAO čitav Dom zdravlja

Eko Taxi Vranje

Nepodopštinama vezanim za vlast u Trgovištu, na čijem je čelu naprednjak Nenad Krstić, kao da nema kraja.Najnoviji incident vezann je za Igora Jovanovića, šefa opštinskog voznog parka u Trgovištu i ličnog vozača predsednika Krstića.

Čitavo Trgovište bruji da je on u alkoholisanom stanju maltretirao i uznemiravao pacijente u Domu zdravlja u ovom mestu, hvaleći se na sav glas da mu niko ništa ne može jer je „pod Žućinom (nadimak Krstića, p.a.) zaštitom“.

– Jovanović je došao u Dom zdravlja vidno pod uticajem alkohola i onako bahat i silan počeo je da maltretira prisutne, da ih vređa, nipodaštava, osiono se odnoseći prema ljudima. Hteo je valjda da stavi do znanja da je on «neko i nešto», iznad svih ljudi koji su se zatekli u čekaonici, te da mu niko ništa ne može, jer on je, zaboga, lični vozač predsednika opštine Krstića, „pa da vidimo ko može da mu izađe na crtu“ – priča sagovornik InfoVranjskih iz opozicione stranke iz Trgovišta.

Izvor InfoVranjskih potencira «da je Jovanović u Trgovištu prepoznatljiv po ovakvom ponašanju».

– Radi se o konfliktnoj i osionoj ličnosti koja je, kako sam čuo, na putu da i svoj položaj u opštini dovede u pitanje. Ipak, da ga Žuća ne štiti, ne bi on smeo da se ovako ponaša – ističe sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar