Kosanović novi šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice

Eko Taxi Vranje

Poznati srpski trener Milorad Kosanović novi je šef stručnog štaba Radnika iz Surdulice.Čelnici kluba odlučili su se za smenu Neška Milovanovića zbog slabih rezultata kluba u poslednje vreme.

Predsednik Stanislav Tončev ističe da Radnik ima igrače za veći učinak i da je zbog toga doveden iskusni trener.

Smenjeni Neško Milovanović je za naš portal rekao: „Najpre me je predsednik Stanislav Tončev telefonom nazvao i rekao da sam smenjen. To je bilo sinoć, a pre sat vremena raskinuli smo ugovor i čekam da na moj račun legnu pare koje sam zaradio i uzdihnuta čela odlazim. Igračima i novom treneru želim sve najbolje. Znam kakav je posao trenera, jedni odlaze drugi dolaze, to je sudbina“.

Novi šef stručnog štaba Milorad Kosanović je rekao: „Moj zadatak je da sa timom osvojim što više bodova do kraja jeseni, kako bi Radnik na proleće izborio mesto među osam najboljih klubova u zemlji. Videću kako će sve to ići i kada se polovinom decembra završi sezona, sešću sa čelnicima kluba i razmotriću uslove dalje saradnje“.

Od početka sezone, Kosanović je treći stručnjak u Surdulici. Pripremni period i prvih sedam kola Radnik je vodio beogradski trener Goran Lazarević, a od devetog do šesnaestog kola trener iz Čačka Neško Milovanović.

   • Ostavi komentar