KOLARIĆU PANIĆU: Naprednjaci sami sebe nagrađuju, časte se i uživaju

Eko Taxi Vranje

Nakon što se rukovodstvo grada izblamiralo darujuću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću najznačajnije gradsko priznanje i 100.000 dinara, ulizivanje se sa najvišeg nivoa spustilo na lokalne okvire.Kako saznaju Info Vranje, načelnik Komunalne policije Ivica Tašković je u ponedeljak upriličio prijem povodom, čini se, samo njemu znanog razloga za odabrane gradske rukovodioce, kako bi proslavio Dan komunalne policije.

– Od kancelarije je napravio memorijalnu sobu sa preko 60 sopstvenih fotografija, bili su tu i crveni tepisi i led osvetljenje. Pozvao je samo par ljudi iz gradske uprave po ličnom izboru, pa je „nagradio“ načelnika Gradske uprave Dušana Aritonovića i još neke zvaničnike zahvalnicama. Muka je što su mu to pretežno naređeni funckioneri – priča izvor Info Vranjskih.

Zanimljivo da je Tašković osetio potrebu da im se zahvali za uspešnu saradnju, iako je Komunalna policija deo gradske uprave pa saradnja mora biti vertikalna, i nije ovakva ili onakva.

– Zanimljivo je da je upravni inspektor uložio prigovor po kome Tašković ne ispunjava uslove za načelnika Komunalne policije, jer se za to mesto traži diplomirani pravnik – dodaje izvor iz gradske uprave.

Na žalost, nema fotki koje bi prenele bar deo atmosfere u Komunalnoj. Za sada.

Kako god, po sistemu čuvene dečije pesmice „Kolariću paniću“ naprednjaci sami sebe nagrađuju, bez ikakve zadrške, stida i srama.

Tako je Tašković sebi i svojima omogućio da se časte i međusobno dele nagrade, i sve to o trošku građana.

Pa ko duže izdrži.

NIV  • Ostavi komentar