KO LAŽE BANJČANE: Ministarka ni reči o obećanoj banjskoj petlji

Eko Taxi Vranje

Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prilikom boravka u Vranju u ponedeljak 10. februara, prećutala je izgradnju banjske petlje na Koridoru 10.Novinari mahom režimskih medija nisu ni pitali Zoranu da kaže kada će biti izgrađena petlja za Vranjsku Banju na Koridoru 10, a ona se u svom obraćanju osvrnula na izgradnju puteva, stanova za bezbednjake, izgradnju komunalne infrastrukture i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, vešto preskočivši da poneku kaže i o banjskoj petlji na autoputu.

Slaviša Bulatović, narodni poslanik i predsednik Gradskog odbora SNS u Vranju, na konferenciji za novinare u septembru prošle godine, obećao je da će petlja za Vranjsku Banju na Koridoru 10 biti izgrađena i time privremeno umirio nezadovoljne Banjčane, ali je nesumnjivo da veći značaj od njegovog olako datog obećanja ima Zoranino zaobilaženje problema banjske petlje.

Podsećamo, prilikom boravka u Vranjskoj Banji pre godinu i po dana, Mihajlovićeva je odgovor na pitanje o banjskoj petlji prepustila Zoranu Drobnjaku, direktoru «Puteva Srbije», a on je kategorično poručio da od toga neće biti ništa.

S. Kostić  • Ostavi komentar