Ko je uticajniji, MILENKOVIĆ ili BULATOVIĆ?

Eko Taxi Vranje

Za vrh Srpske napredne stranke i države Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja, jedan je od retkih pojedinaca iz redova vranjskih naprednjaka koji je zadržao solidan ugled i uticaj, saznaju InfoVranjske.– Gradonačelnik Milenković je neprikosnoven među naprednjacima u Vranju, jer njega podjednako uvažavaju čelnici SNS-a i ministri u Vladi, za razliku od Slaviše Bulatovića, predsednika GrO SNS u Vranju i narodnog poslanika, čiji se uticaj sveo na «privilegiju» da «žari i pali» na lokalu u Vranju. Opet, na nivou Pčinjskog okruga od njega veći uticaj ima čak i Srećko Pejković, načelnik okruga – navode sagovornici InfoVranjskih.

Po ovim izvorima, «gradonačelnik se nije iskompromitovao krupnim propustima i učešćem u nezgodnim aferama u Vranju, što je za Bulatovića bio kamen spoticanja».

Milenković se, kaže ovaj izvor, nije «gađao» obećanjima izvan realnih mogućnosti, niti je poznat po nepotizmu, niti se u Vranju priča da je zapošljavao bliske ljude iz «posebnih» razloga, osim rođačkih i sličnih, što je među naprednjacima normalno.

Bulatović, opet, kažu izvori, ima naviku da se razmeće praznim i lažnim obećanjima kao što su velike investicije u privredi,kojih očigledno nema.

– Bulatović je uzgubio svaki kredibilitet u stranci i Vladi, pre svega zbog čudnog kadriranja i problematičnih veza sa pojedinim direktorima vranjskih javnih preduzeća i ustanova – objašnjavaju sagovornici InfoVranjskih.

Na kraju, «vrh stranke zamera Bulatoviću na lošem izboru kadrova među kojima ima funkcionalno nepismenih ljudi, a kao najveći promašaj, pored smejurije sa direktorom pozorišta, izvesnim Jovićem, imputira mu se izbor Dragana Sentića za predsednika Gradske opštine Vranjska Banja».

Ipak, anketa na FB strani Info Vranjskih pokazuje sasvim drugačije rezultate.

Naime, sudeći po glasovima čitalaca, Bulatović ima tri puta veći utiicaj na lokalna dešavanja od Milenkovića.

Sad, ko je u pravu: oni koji znaju, ili oni koji nagađaju?

S. Kostić  • Ostavi komentar