Ko je kriv za POTOP PČINJE?Inicijalna novinarska istraga utvrdila je da su glavni krivci za propuste na dve utakmice FK Pčinja iz Trgovišta, u 21. I 22. kolu Zone “Jug”, predsednik kluba Miodrag Đorđević i ekonom ekipe, koji su kao predstavnici na pomenutim mečevima bili na protokolarnoj dužnosti.U meču 21. kola između Pčinje i Puste Reke iz Bojnika u Trgovištu, 11. aprila, predsednik kluba Miodrag Đorđević načinio je propust, jer je u sastav tima uvrstio Stefana Jovića koji je imao parne žute kartone, pa je uprkos pobedi domaće Pčinje, meč registrovan službenim rezultatom 0:3 u korist Puste Reke.

Na meču 22. kola u Gornjoj Stopanji između domaćeg Jedinstva i Pčinje, 18. aprila, fudbaler Jović ušao je u igru u 90. minutu I nastupio za svoj tim u sudijskoj nadoknadi, iako je imao parne žute kartone, pa je tim propustom obezvređena pobeda Pčinje od 1:0, registrovanjem konačnog ishoda službenim rezultatom 3:0.

Pčinju je na meču u Gornjoj Stopanji predstavljao ekonom kluba.

Propusti ljudi u klubu već su danima tema dana u Trgovištu, jer je Pčinja ostala bez sedam osvojenih bodova, pa je sa liderske pozicije na tabeli Zone “Jug”, pala na drugo mesto sa pet bodova zaostatka za ekipom Vlasine koja je drugi favorit za osvajanje titule prvaka i plasman u viši rang, Srpsku ligu “Istok”.

Novinarsko istraživanje ovog slučaja nastavlja se u cilju otkrića eventualnog nalogodavca, kriminogene pozadine i režisera priče o klubu iz Trgovišta, koji je zbog navedenih propusta ispao iz trke za prvo mesto u Zoni “Jug”.

S. Kostić  • Ostavi komentar