KLJUČANJE U SPS-u: Za i protiv ANTIĆA

Eko Taxi Vranje

Socijalisti na čelu sa Srđanom Dekićem i Miroljubom Stojčićem traže da se Zoran Antić povuče sa položaja predsednika Gradskog odbora SPS u Vranju, saznaju InfoVranjske.– Uz Stojčića i Dekića su Boban Mladenović, Stefan Stanković i Nebojša Zupančić i svi oni zajedno smatraju da je Antić odgovoran za dosta loših stvari u partiji. Između ostalog, on se „tereti“ da je unutar vranjskog odbora sprovodio politiku «zavadi, pa vladaj», te da je odgovoran i za dugovanja partije – tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

Redove vranjskih socijalista ozbiljno trese i postupak koji se u Nišu vodi protiv člana GrO SPS Žikice Antanasijevića, a zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj u vezi nekategorisanih puteva na seoskom području.

Vranjski SPS takođe «drma» i napad Srpske Desnice na JP «Urbanizam», na čijem je čelu gensek SPS-a Branimir Stojančić, zbog stubića na gradskim ulicama.

Napad je, po izvoru InfoVranjskih, naručen ne od naprednjaka, već iz redova vranjskih socijalista, iako je nesporna činjenica da stubiće tenderski kupuje Grad, a ne «Urbanizam».

Po ovom izvoru, najava demisije jednog od potpredsednika SPS-a Nikole Stojanovića iz partije dodatno trese vranjski odbor socijalista.

– Stojanović je na svoj način problematičan, ali za sada ne znamo zašto je nagovestio odlazak iz partije, međutim, mnogi sumnjaju da se radi o ozbiljnim stvarima vezanim za finansijsko poslovanje GrO SPS – kaže izvor Info Vranjskih.

Prema nezvaničnim i ničim dokazanim informacijama, među socijalistima je došlo i do prvih fizičkih čarki, kada se jedan deo članstva posvađao sa drugim, pa su raspravu nastavili pesnicama, priča se, na parkingu ispred njihovih prostorija.

S. Kostić  • Ostavi komentar