KLJUČA MEĐU NAPREDNJACIMA: Pali ŠAMARI I KRV

Eko Taxi Vranje

Nikola Cvetković, predsednik MO SNS za Tulbe i važan čovek poslanika Slaviše Bulatovića i genseka SNS-a u Vranju Gorana Đorđevića, u petak oko podneva u restoranu «Dukat» je, kako se priča, u prisustvu svedoka išamarao bivšeg inspektora PU Vranje i člana Saveta za bezbednost GrO SNS, poznatog pod imenom Panta.U čitavoj priči našlo se još jedno lice, za koje se pretpostavlja da je beogradski biznismen, kupac nekoliko agroindustrijskih objekata na jugu Srbije, saznaju Info Vranjske.

– U navedenom restoranu najpre verbalno, a zatim fizički su se sukobili Cvetković i Panta, obojica naprednjaci. Ovaj incident predstavlja početak međunaprednjačkih razračunavanja, jer je Cvetković u Bulatovićevoj i Đošinoj frakciji unutar Gradskog odbora, dok je Panta blizak donjovranjskoj grupaciji, pa su «aplauzi», izgleda, bili neizbežni – smatra sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih sluti «da će ovaj međustranački obračun u taboru vranjskih naprednjaka izazvati lavinu potresa u lokalnom odboru stranke»!

– Napadnut je član Saveta za bezbednost, dakle, ne bilo ko, od strane predsednika MO SNS u jednoj gradskoj četvrti, pa se logično zaključuje da je čarka bila unapred pripremljena da se pripreti Donjovranjcima, što je Panta prvi iskusio. Zato se očekuje da Savet za bezbednost reaguje zavođenjem vanredne situacije u stranci, jer prema poslednjim saznanjima naprednjaci iz Donjeg Vranja spremaju uzvratni udarac rivalskoj frakciji, pa u SNS u Vranju ključa od nervoze i napetosti- ističe sagovornik InfoVranjskih.

Prema ovom izvoru, «o incidentu je obaveštena centrala SNS u Beogradu, a slučaj je prijavljen i Policijskoj upravi Vranje.

S. Kostić  • Ostavi komentar