KAKAV PLAN: Obustavljeni radovi u Bore Stankovića,

Radovi u ulici Bore Stankovića potpuno su zaustavljeni, i na ovom gradilištu već odavno nema ni jednog radnika.Vreme je pravo prolećno, ali na gradilištu nema ni ljudi, mašina niti bilo kakve živosti.

Info Vranjjske već su pisale o tome da se ova ulica ne radi, i da su rokovi za završetak ovog posla, oko četvrtine čitave ulice, već davno probijeni.

Na to je na plaćeničkim televizijama reagovao direktor „Vodovoda“ Goran Đorđević, tvrdnjom da sve što se u ovoj ulici (ne)radi „teče po planu“.

Možda ovde i postoji neki plan, ali, on oku prosečnog građanina ostaje nedostupan.

Kako se ništa, ali baš nita ne radi, a sve teče po planu, što bi direktor rekao, biće da je plan da se ulica uopšte ne radi!

Samo, zašto su je onda raskopali i ostavili tako raskopanu?

PODACI

Rekonstrukcija dela ulice Bore Stankovića počela je u avgustu 2019. godine, a kraj radova predviđen je za septembar 2019. godine, sudeći bar prema zvaničnoj tabli na početku ulice.

Ova tabla je zakonom i predviđena da bi građan mogli da znaju ko gde šta i kako zida, po kom odobbrenju i za koliko para.

U ovom slučaju, izgleda, čak i zakon malo koga obavezuje.

Možda je plan da se ništa ne radi do nekog vremena, recimo do izbora, a da se verujući narod do tada zamajava i hipnotiše, kako bi zaboravio ovu blamažu.

Opet, građani nemaju mnogo izbora – ili da se frontalno sukobe sa ovima što im bez ikakve miilosti direktno ruiniraju živote, ili da ih trpe.

Za sada su stanovnici Bore Stannkovića izabrali trpljenje, ali, i trpilo ima kraja.

Ima li ikoga svesnog ove situacije, pa ma kakav da je plan po kome se sve odvija?

SSB  • Ostavi komentar