Kad GLAVNA SESTRA stalno radi PREKOVREMENO

Eko Taxi Vranje

Jasmini Ristić, glavnoj sestri Zdravstvenog centra u Vranju, svakog meseca se obračunava prekovremeni rad i time uvećava njeno mesečno primanje, saznaju InfoVranjske iz izvora u najvećoj zdravstvenoj ustanovi na jugu Srbije.– Svakog meseca na obračunu za platu glavne sestre Jasmine Ristić stoji prekovremeni rad uglavnom od 32 sata «viška», pa se ljudi u ZC Vranje pitaju šta ona to radi, kada ostvaruje taj prekovremeni rad, na kojim poslovima, jednostavno, ne mogu da veruju da nije u pitanju «štimovanje» radi boljeg primanja – nagađa sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

Po ovom izvoru, «svima u centru je jasno ko stoji iza privilegovanog položaja glavne sestre».

– Ristićeva je najbolja prijateljica Suzane Bulatović, supruge Slaviše Bulatovića, narodnog poslanika i lidera vranjskih naprednjaka, favorizovana i od strane direktorke dr Ljiljane Antić. Tu leži odgovor na pitanje šta stoji iza benefita koje uživa glavna sestra čiji «prekovremeni» rad izaziva toliku pažnju, ali i nezadovoljstvo zaposlenih – smatra sagovornik InfoVranjskih.

Podsećamo, u jesen 2016. godine Jasmina Ristić odlazi sa radnog mesta medicinske sestre na Ginekološkom odelenju na funkciju glavne sestre Zdravstvenog centra, a kreator ovog nameštenja je lično Suzana Bulatović.

S. Kostić  • Ostavi komentar