JS u Preševu: Spremni za izbore, bilo kad i bilo gdeU petak 28. februara 2020. godine održan je sastanak opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Preševu, sa koordinatorom i potpredsednikom JS Dejanom Manićem, saopštila je ova stranka.Na sastanku je bilo govora o jačanju stranačke infrastrukture i položaju Srba u Preševu.

– Dogovoreno je da na predstojećim izborima naši članovi izađu u što većem broju kako bi podržali zajedničku listu SPS-JS. Ujedno je dogovoreno da se još sada krene sa pripremama za naredne lokalne izbore kako bi Jedinstvena Srbija imala svoje predstavnike u lokalnom parlamentu. Radiće se i na formiranju Aktiva žena i podmlatka Jedinstvene Srbije – kaže se u saopštenju.

Predsednik OO JS u Preševu Bojan Anđelković je izrazio optimizam jer, kako kaže, “nema boljeg predsednika od Dragana Markovića Palme i nema boljeg programa za naš narod od programa za koji se zalaze Dragan Marković Palma”.

– Jedinstvo koje vlada medju ljudima u odboru mi uliva uverenje da će Jedinstvena Srbija napraviti dobar rezultat na predstojećim parlamentarnim izborima u Preševu. Odbor je spreman za izbore, to su sve razumni i pre svega pošteni i iskreni ljudi koji su spremni da odgovore svim izazovima koje politika donosi – istakao je Manić, kaže se u saopštenju koje je potpisao potpredsednik i koordinator za Pčinjski okrug Jedinstvene Srbije Dejan Manić.

NIV  • Ostavi komentar