Još jedan susret Mustafe sa predstavnicima Albanaca

Eko Taxi Vranje

Sastanak u Gnjilanu

Premijer Kosova Isa Mustafa, susreo se  sa delegacijom u kojoj su bili predstavnici lokalnih institucija i biznisa opština Preševo, Medveđa i Bujanovac.“Tokom susreta, na kome su bili prisutni predsednik Bujanovca, Šaip Kamberi, potpredsednik Opštine Preševo  Dželjalj Memeti, predsednik Foruma za privredni razvoj Muharem Salihu, koordinator za spoljnu politiku Aziz Aziri, kao i Muharem Zejnulahu, razgovarano o osnaživanju koordinacije u funkciji privrednog, infrastrukturnog, socijalnog I kulturnog razvoja triju ovih opština”, kaže se u saopštenju za medije koje prenosi Bujanoci.net.

Mustafa je izrazio podršku Vlade Kosova za stanovnike, lokalne vlasti kao i za preduzetnike koji obavljaju svoje aktivnosti u ovim opštinama, sa namerom unapređivanja razvoja i osnaživanju uloge ovog važnog područja.

Predstavnici tri opština Preševske doline, nakon što su pohvalili premijera Mustafe i Vladu Kosova za podršku i odanost, govorili su o konkretnim projektima čijom realizacijom pomoglo na unapređenju sveobuhvatnog razvoja ovih triju opština.

Premijer Mustafa priredio je radni ručak pre četiri nedelje u Gnjilanu sa predstavnicima Albanaca tri opština Preševske doline, odnosno sa poslanikom u Skupštini Srbije Fatmirom Hasanijem, predsednikom Opštine Bujanovac Šaipom Kamberijem, predsednikom Nacionalnog saveta Albanaca  Jonuzom Muslijuom i predsednicom Skupštine Opštine Preševa Arditom Sinanijem.

Razgovarano je o osnaživanju saradnje i koordinacije između institucija Kosova i političkih predstavnika stanovništva ove tri opštine, javlja Bujanoci.net .

Kasno Hodžaj u Preševo stiže  • Ostavi komentar