JKP KOMRAD U toku jesenje uređenje grada

Eko Taxi Vranje

Radnici JKP Komrad na zadatku (Foto: Vranjske)

Služba gradskog zelenila JKP Komrad radi na jesenjem uređenju Vranja.Portparolka preduzeća Nela Cvetković kazala je da su radnici javnog zelenila, pre desetak dana, na šetalištu zasadili zimzeleno rastinje i hrizanteme.

– Neki naši sugrađani su, međutim, svojim nedoličnim ponašanjem pokidali cveće, pa smo ovih dana smo opet angažovali radnike zelenila za te iste poslove.

Takođe, obnavljamo cvetne površine na kružnom toku oko spomenika Simi Pogačareviću, ispred gradske uprave, a ulepšaćemo kandelabre na šetalištu visećim ljubičicama-violama – kazala je Cvetkovićka za portal Vranjske.

Ona je dodala da je u sklopu jesenjih aktivnosti na deponiji „Meteris“ rađena redovna kontrola emisije deponijskog gasa.

– I svi rezultati analize su u dozvoljenim graničnim vrednostima – dodala je Cvetkovićka.

Radnici deponije uspešno su za dvedeset dana prikupili i ispresovali oko jedanaest tona PET ambalaže koja je prosleđena dalje na recikliranje.

U sklopu redovnih aktivnosti, zaposleni iz javne higijene po planu i programu čiste ulice i uklanjaju višak peska pored trotoara u ulicama Radnička, Pariske komune i Bulevar Avnoja.

J. Ristić  • Ostavi komentar