Jelena Trajković, frizer-stilista: Hidratacijom kose protiv hladnoće

Eko Taxi Vranje

, ,

– U zimskom periodu i hladnim danima, ne može nam kosu zaštititi samo kapa koju nosimo, iako drage dame misle drugačije. Trebalo bi da koristimo mnogo više vitamina i različitih tretmana da bismo sprečili, pre svega, opadanje kose, a onda i moguću pojavu peruti – objašnjava za portal Vranjske Jelena Trajković, frizer-stilista.Ističe da je neophodan kvalitetan hidratantni šampon koji čisti kožu glave i dozvoljava skalpu da diše.

– Hidratacija kose je neophodna. Hidrirajuće i negujuće maske koje sprečavaju pucanje krajeva kose, preporučljive su da ih uvek koristimo, naročito sada, u ovom periodu. Koristite i sprejeve za negu vlasi. „Free Limix“, hidrirajući šampon i maska, „Osmo Wonder“ 10u1 sprej za zaštitu kose – preporuka je naše sagovornice.

Ona savetuje da, ukoliko to nije dovoljno, mogu se koristiti određeni suplementi i vitamini koji pritom prijaju našoj kosi i našem zdravlju.

– Ne treba da zanemarimo negu kose ako želimo da nam ona izgleda zdravo i negovano – kaže Jelena Trajković, frizer-stilista.

   • Ostavi komentar