Jedinstveno ćutanje u Jedinstvenoj Srbiji

Eko Taxi Vranje

Posle vesti koju su ekskluzivno objavile Vranjske da je Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, odlučio da raspiše izbornu skupštinu u vranjskom odboru, u redovima ove stranke vlada muk.Vranjske su pokušale da dobiju komentar od Markovića, ali on nije reagovao na našu SMS poruku.

Dejan Manić, predsednik vranjskog odbora takođe ne odgovara na poruke i pozive naših novinara.

Potpredsednik Aleksandar Stojković, koji će do izborne skupštine, prema Markovićevoj naredbi, zajedno sa Manićem voditi odbor, kratko je izjavio  „da je postignut dogovor u stranci da niko ne može da daje izjave medijima sve do naredne sednice Gradskog odbora“.

Podsećamo, na inicijativu 24 člana Gradskog odbora jedinstvene Srbije u Vranju, nezadovoljnih intervjuom koji je predsednik Dejan Manić dao za Vranjske, u utorak je održan sastanak u centrali stranke u Jagodini sa liderom JS na kome je Palma odlučio da raspiše izbornu skupštinu u vranjskom odboru.

Kako su Vranjske objavile, pozivajući se na reči jednog od učesnika sastanka, Marković je ljut na Manića jer je u intervjuu napao vranjske socijaliste i njihovog lidera Zorana Antića jer Palma to tumači kao „napad na svog prijatelja Ivicu Dačića“.

JS je u Vranju u vladajućoj koaliciji sa SNS, a na republičkom nivou sa SPS.  • Ostavi komentar