Jedinstvena Srbija obeležila stranačku slavu

Eko Taxi Vranje

Rezanjem slavskog kolača u Hramu Svete Trojice GrO Jedinstvene Srbije (JS) u Vranju u subotu je započeo proslavu Sretenja Gospodnjeg, stranačke slave.Na konferenciji za novinare, u odsustvu predsednika odbora Dejana Manića, koji se nalazi na proslavi slave JS u Jagodini, njegov zamenik Goran Stojković, čestitajući slavu članstvu i građanima, podsetio je da ovaj odbor već deset godina slavi krsnu slavu.

Stojković je, podsećajući na težišne zadatke stranke u gradu, naglasio da su tradicija, običaji i porodica stubovi programa JS.

Takodje je dodao da pravi primer domaćinskog odnosa u politici jeste predsednik Dragan Marković Palma i rezultati koje postiže u Jagodini.

Stojković je potencirao značajnu ulogu podmlatka Jedinstvene Srbije rekavši da gradski odbor ima puno poverenje u njih, da je to budućnost kojom se JS ponosi, jer imaju velike rezultate na lokalu, organizuju humanitarne akcije i slično.

– Njihov je veliki doprinos u održavanju stranačke lige u malom fudbalu, posvećeni su takmičenjima, sportu, neguju zdrav sportski duh, a ne sede po kafićima i kladionicama. Za njih je lane organizovan besplatan boravak u Paraliji u Grčkoj i to će biti učinjeno i ove godine – rekao je Stojković.

Povodom Sretenja Gospodnjeg i stranačke slave Gradski odbor u Vranju u subotu je organizovao svečani koktel za članove stranke i zvanice u restoranu Doma Vojske u Vranju.

Na Sretenje pre 16 godina lider JS Dragan Marković Palma formirao je ovu stranku.

Njeni glavni politički ciljevi na lokalu, kako je više puta isticano, su borba za očuvanje porodice kao stuba društva, borba protiv bele kuge i program “Vranje – grad budućnosti”.

Promo – NIV  • Ostavi komentar