Javni tužilac osumnjičen da je KRAO SUVE PAPRIKE!Protiv tužioca Jovice Jovića iz Vladičinog Hana podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Hanu, a zbog krađe suvih paprika u marketu „Jabuka“ u tom mestu.Njega je primetio radnik i prijavio vlasniku, a o svemu postoji i video zapis koji poseduju Info Vranjske.

Kako prenose mediji, Više javno tužilaštvo u Vranju upoznato je da je protiv Jovice Jovića, inače zamenika Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, podneta krivična prijava od strane vlasnika mini marketa „Jabuka“ iz Vladičinog Hana.

Osnovno tužilaštvo iz Vladičinog Hana je o tome obavestilo Više javno tužilaštvo, a kako se radi o nosiocu javnotužilačke funkcije o podnetoj krivičnoj prijavi sa dokaznim materijalom o samom događaju upoznato je Apelaciono javno tužilaštvo u Nišu, prenosi RTS.

Tužilac Jović se, prema RTS-u, oglasio pismom medijima, negirajući vest, uz tvrdnju da se radi o blamaži i provokaciji, i da iza svega stoje osobe nezadovoljne zbog njegovog postupanja po predmetima dok je radio kao opštinski javni tužilac u Vladičinom Hanu.

Inače, Jović se na isti način branio i 2014. godine, kada je bio osumnjičen za krađu paštete, takođe u prodavnici „Jabuka“:

Državno veće tužioca je 2015. godine tražilo njegovo razrešenje, ali ostje nejasno šta se na kraju dogodilo tim povodom.

SSB  • Ostavi komentar