IMOVINSKE KARTE Poslanik Bulatović „najsiromašniji“ funkcioner

Eko Taxi Vranje

Prema podacima sa zvaničnog sajta Agencije za borbu protiv korupcije, šef vranjskog SNS i narodni poslanik u Skupštini Srbije Slaviša Bulatović 30. juna ove godine u sklopu obaveze dostavljanja imovinske karte funkcionera prijavio je jedino poslaničku platu od 70.000 dinara, svrstavši se među najsiromašnije funkcionere Grada Vranja.– Moje imovinsko stanje je svima poznato, pa i činjenica da živim u roditeljskoj kući i da nemam drugih nepokretnosti, niti bilo šta drugo od pokretne imovine.

Nemam problem s tim i uvek ću postupati onako kako to zakon nalaže kada je reč o projavljivanju imovine – kazao je Bulatović za štampano izdanje Vranjskih od četvrtka.

Bulatović je dosad ravno pet puta prijavljivao svoje imovinsko stanje Agenciji.

Prvi put 26. septembra 2012. godine kada je imao dva mesečna primanja; kao član Opštinskog veća Gradske opštine Vranjska Banja (14.372 dinara) i kao pravni referent u „Simpu“ (42.000 dinara).

Tada je posedovao automobil „opel signum“ iz 2005. godine kupljen na lizing, a nije bio vlasnik nepokretne imovine jer je i tada živeo u kući svojih roditelja, gde i danas živi sa suprugom i dvoje dece.

Druga prijava imovinske karte usledila je 10. aprila 2014. godine kada su mu mesečna primanja bila u padu, pre svega u „Simpu“ gde je kao rukovodilac Službe za ljudske resurse primao platu od 23.000 dinara, dok je kao opštinski većnik primao isti iznos.

Pre toga ostao je bez automobila.

Bulatović je svoju imovinsku kartu stavio na uvid i 2015. i naredne 2016. godine kada je živeo od plate načelnika Pčinjskog okruga u iznosu od 57.924 dinara.

S. Kostić    1. TAČE BANJSKI 05/09/2021

    Ostavi komentar