Ima li u SNS-u neko preči od MICETA?

Eko Taxi Vranje

Stefan Stanković, turistički inspektor Grada Vranja, sin većnika Miroljuba Stankovića Miceta, samo figurira kao radnik Gradske uprave, jer se ne meša u svoj posao, tvrdi izvor InfoVranjskih iz Gradske uprave.– Stankovića je na ovo mesto imenovala naprednjačka vlast, jer navodno, Grad nije imao turističke inspektore, bez obzira što su troje iskusnih radnika Gradske uprave obavljala taj posao i to vrlo uspešno, za razliku od Micetovog sina koji se ne meša u svoj posao – tvrdi sagovornik InfoVranjskih iz Gradske uprave.

Izvor portala InfoVranjske upozorava «da Stankovića «nema» čak i u poslovima gde bi morao biti».

– Ne zanima ga ni kategorizacija privatnog smeštaja, što je važan segment njegovog posla, pa čak i Turistička organizacija u Vranju ima svoju komisiju za ovaj posao, ali nema saradnje sa Stankovićem, jer on ne radi svoj posao – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, «svojim nečinjenjem turistički inspektor Grada Vranja nanosi direktnu štetu gradskom budžetu».

– Stanković ne kontroliše privatnike koji izdaju gostima smeštaj, a to je šteta za budžet koji ostaje bez prihoda od taksi i poreza – potencira sagovornik InfoVranjskih.

Na ovom primeru naprednjačka vlast u Vranju pokazuje svoje pravo lice – pa nije valjda da niko drugi na svetu nema sina osim Miroljuba Stankovića, penzionera ovdašnjeg?

Pa nije valjda da niko ne voli Srbiju i Vučića toliko da i njemu SNS zaposli sina, a ne samo Micetu, i to dva puta?

I ima li u SNS-u neko ko je preči od penzionera Miroljuba Stankovića i njegovih potreba?

S. Kostić – SSB  • Ostavi komentar