I SPS na kontramitingu naprednjaka 19. aprilaVranjski socijalisti učestvovaće na mitingu SNS 19. aprila u Beogradu, saznaju InfoVranjske iz dva izvora, Gradskog odbora SNS i Gradskog odbora SPS u Vranju.– Čelni ljudi SNS i SPS u Vranju već održavaju kontakte vezane za organizaciju putovanja za prestonicu 19. decembra, jer će se vranjski socijalisti pridružiti naprednjacima na mitingu u Beogradu – saopštava sagovornik InfoVranjskih iz GrO SNS.

Izvor InfoVranjskih iz redova naprednjaka precizira «da je odlazak na miting, bar za sada, jedini razlog komunikacije čelnika dve najjače stranke vladajuće koalicije u Vranju».

– To je tema o kojoj su počeli dogovori ovdašnjih naprednjaka i socijalista, miting 19. aprila je u prvom planu, sve drugo je gurnuto u stranu – navodi sagovornik InfoVranjskih iz SNS.

Izvor InfoVranjskih iz GrO SPS potvrđuje navode naprednjaka o učešću vranjskih socijalista na miting 19. aprila u Beogradu.

– Nemamo kud, moramo i mi na miting, zato naši čelnici već razgovaraju sa vodećim ličnostima SNS u Vranju oko organizacije – vidno nezadovoljan kaže sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih socijalista.

Ovaj socijalista naglašava da je naa ovakvim primerima jasno zaašto je Srbija stigla do ovog stepena bezakonja i neuređenosti.

– Opet smo mi socijalisti na strani retrogradnih snaga, naprednjaka, koji vuku miljama unazad, zbog čega napretka nema na vidiku i neće ga ni biti u skorije vreme – zaključuje rezignirano sagovornik InfoVranjskih iz redova vranjskih socijalista.

S. Kostić  • Ostavi komentar