„I ja se borim“

Eko Taxi Vranje

 Međunarodni Dan dece obolele od raka, 15. februar, drugu godinu za redom biće obeležen u Vranju.

Na trgu „Staniše Stošića“ pre puštanja balona podrške deci koja vode bitku za život, kao i u znak sećanja na najmlađe koji su prevremeno preminuli od kancera, u 13 sati u svim gradovima Srbije biće priređen adekvatan program:

I ove godine Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizuje akciju za  izgradnju Hemato-onkološkog odeljenja, Kliničkog centra u Nišu. U Vrnju će biti dvoje volontera NURDOR-a kojima će se pridružiti volonteri Kancelarije za mlade u Vranju. Postavićemo štand sa propagandnim materijalom o aktivnotima NURDOR-a, kao i kutiju gde se može ubaciti novac za završetak druge faze radova, Hematološko-onkološkog bloka u Nišu, izjavila je za portal Vranjske, Ivana Stojković, volenterka NURDOR-a.

Ona kaže da je progrmom predviđeno da se u 13 sati građanima Vranja obrati gradonačelnik dr Slobodan Milenković, roditelji dece koja su preminula od ove opake bolesti ili su im deca na lečenju, dok će u muzičkom delu prrograma nastupiti hor Muzičke škole „Stevan Mokranjac“ u Vranju.

S.C  • Ostavi komentar