GRADSKO VEĆE Dvadeset osam STANOVA na korišćenje socijalno UGROŽENIMA

Eko Taxi Vranje

I danje se nezakonito gradi: većnici na sednici Gradskog veća u petak

Gradsko veće Grada Vranja formiralo je je Komisiju za dodelu stanova socijalno ugroženim licima.Prema rečima zamenika gradonačelnika Igora Andonova komisija će, na osnovu pravilnika, doneti odluku o dodeli rešenja o korišćenju dvadeset osam stanova u Vranjskoj Banji socijalno ugroženim porodicama sa teritorije grada.

Članovi Gradskog veća usvojili su u petak na četrnaestoj sednici Rešenje o izmeni  Rešenja o obrazovanju Komisije za davanje stručnog mišljenja na zahteve za korišćenje prostora na javnim površinama u poslovne svrhe.

Veće je razmatralo i prigovor Božidara Kostića iz Vranja u vezi sa izgradnjom stambenog objekta u Čestelinskoj ulici bez odgovarajućih lokacijskih uslova, što je, kako je rekao Andonov, potvrdio i inspekcijski nadzor Ministarstva građevine.

Gradsko veće je, između ostalog, razmatralo zahtev Stojančeta Bogdanovića, radnika Gradske uprave, za izvršenje sudske odluke kojim se potvrđuje da je smena sa mesta zamenika načelnika Gradske uprave bila nezakonita.

Novim rešenjem, Bogdanović je vraćen na mesto zamenika načelnika GU.

Usvojen je Predlog Pravilnika o izmenama i dopunama Pravilnika o sistematizaciji poslova i zadataka Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite. 

Vranjske  • Ostavi komentar