GRAD: Recko, DOSTA VIŠE!

Eko Taxi Vranje

Tuča oko para za sport u Vranju nastavlja se nesmanjenom žestinom, ovoga puta saopštenjem za javnost Grada, koje dolazi kao odgovor na napade koje je na njih pokrenuo trener Dinama Dragan Antić Recko.Ističući da su „u neverici slušali ono što ste izjavljivali u poslednjim medijskim nastupima“, iz Grada ističu da ih to ne iznenađuje jer je Antić, „ne samo što grubo zloupotrebio prostorije sportskog kluba dajući neutemeljene političke izjave, već dao sebi za pravo da iz sebičnih, politikantskih razloga u to uvuče i sam vrh države“.

Iz Grada napominju da se Antić nije pojavio na javnoj raspravi o budžetu, te podsećaju da budžet i ove godine predviđa maksimalno zakonsko izdvajanje za Dinamo, 20 odsto svih sredstava za sport, kako je i usvojeno na Skupštini Grada.

– Gospodine Antiću, dali ste sebi za pravo i da naš grad nazivate korovom. Taj isti Grad koji godinama finansijski pomaže Dinamo desetinama miliona dinara. I umesto da novac svih građana Vranja trošite racionalno i namenski, vi njime plaćate svoju bahatost u vidu milionskih kazni, nakon suspenzija, lažnih optužbi i vređanja funkcionera. Lažno morališete, a sami ste bili pod prismotrom i FSS i UEFA nakon sumnjivih rezultata, a o drugim (ne)delima i da ne govorimo. Zato prestanite. Počnite već jednom da se odgovorno ponašate prema klubu koji vodite, jer je Dinamo klub svih Vranjanaca – poručuje vlast Antiću.

Ocenjujući da Antić laže kada kaže da u Vranju nema napretka, vlast navodi svoje rezultate, od Hirurškog bloka nadalje.

– Zato, prestanite. Na svaku Vašu laž odgovorićemo delima. Nove ulice, nova radna mesta, nova igrališta za decu, ulaganja u sport, kulturu, poljoprivredu, obrazovanje, to su naši prioriteti i građani to vide. Taj mulj bahatosti i obmana na koji ste Vi navikli nije naše prirodno okruženje. Ostavićemo Vas u samoći – kaže se na kraju saopštenja Grada Vranja.

SSB  • Ostavi komentar