Grad izdao nalog za RUŠENJE STADIONA JUMKA

Eko Taxi Vranje

– Po prijavi «prijatelja» došla je inspekcija i dobili smo nalog za rušenje, dok u Vranju ima na hiljade nelegalnih objekata, pa ako su odlučili da sruše stadion «Jumka», onda neka to i učine – poručuje u izjavi za Sportski žurnal Dragan Antić Recko, predsednik i trener vranjskog superligaša Dinama.Po rečima Antića, gradskim vlastima se javio još jedan «prijatelj» povodom radova na stadionu «Jumka».

– Zbog radova na stadionu dobio sam krivičnu prijavu, pa mislim da treba da je sramota onoga koji je potegao prijavu, jer niko u Dinamu nije došao da pljačka i krade, već sve što smo uradili, uradili smo za dobrobit sporta – ističe Antić.

Prvi čovek Dinama na kraju ističe veliku zahvalnost navijačima i funkcionerima SNS koji nisu na liniji fronta protiv Dinama.

– Uprava kluba odlučila je da ulaz na meču drugog kola pley outa bude besplatan, to je nagrada našim vernim navijačima koji su od početka sezone uz nas, a zahvalnost dugujemo i narodnom poslaniku Slaviši Bulatoviću i direktoru «Vodovoda» Goranu Đorđeviću – rekao je Dragan Antić.

S. Kostić  • Ostavi komentar