GRAĐANSKA PATROLA: Sve odvedoše za Beograd!

Eko Taxi Vranje

U lokalnom javnom sektoru u Vranju, u petak 19. aprila, većina zaposlenih nije na svojim radnim mestima, utvrdila je specijalna građanska patrola koja je diskretnim uvidom u stanje u Gradskoj upravi želela da proveri hoće li najveći broj radnika biti u Vranju ili u Beogradu na kontramiting SNS.– U nekim delovima lokalnog javnog sektora, u ustanovama i preduzećima, pa i i u Gradskoj upravi, utisak je da nema žive duše, toliko je mirno i tiho, bez razgovora između zaposlenih, živosti po hodnicima i kancelarijama, jer je većina njih na mitingu u Beogradu – kazuje jedan od pripadnika građanske patrole.

Po ovom izvoru, izuzetaka, ipak ima, to su škole, vrtići i zdravstvene ustanove.

– To je izuzetak koji potvrđuje pravilo, jer ko je slobodan ili je na «bolovanju» i izmišljenom službenom putu, taj je bez sumnje, već u Beogradu da na poziv «otadžbine» pruži podršku predsedniku Vučiću i njegovoj prestrašenoj stranci – zaključuje sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih primećuje «da je u lokalnom javnom sektoru u petak ostala da radi «manjina» koja i nije bila poželjna da bude na kontramitingu».

– Poznajem ljude u javnom sektoru, zato tvrdim da su danas na svojim radnim mestima politički neopredeljeni radnici, ali i oni na koje naprednjaci nisu ni računali da mogu da budu putnici za Beograd, ali i oni koji kako-tako nisu skrivali svoje političko «vjeruju» – objašnjava sagovornik InfoVranjskih.

S. Kostić  • Ostavi komentar