Gonzi oduševio doktora Miceta Kinom

Eko Taxi Vranje

Miroljub Stanković Mice, gradski većnik za zdravstvo i član Gradskog odbora SNS, izuzetno pohvalno je govorio o izveštaju Slobodana Milenkovića, gradonačelnika Vranja, o boravku u Kini, saznaju InfoVranjske iz izvora u vranjskom odboru naprednjaka.Gradonačelnik je govorio o svom boravku u Kini i to je dovelo do salve hvalospeva dr Stankovića o gradonačelniku i Kini, toliko je nahvalio prvog čoveka Vranja i prijateljsku nam Kinu da su prisutni bili dirnuti Micetovim opaskama slave i hvale na račun Milenkovića i jedne od najvećih zemalja sveta -, kazuje ne bez pomalo ironije sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, neočekivano stvari su izmakle kontroli i usledili su nešto drugačiji tonovi.

Ustao je jedan od članova GrO SNS i sugerisao da se ovakvima kakav je Mice ne daje reč, što je pozdravljeno gromkim aplauzom, jedino su šake mirovale u prvom redu gde je sedela vrhuška vranjskog odbora na čelu sa predsednikom Slavišom Bulatovićem -, navodi sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih, na kraju, potencira da je i slučaj izveštaja o boravku u Kini gradonačelnika Milenkovića dokaz sve jačeg raskola u redovima vranjskih naprednjaka i da to ne može da se sakrije od javnosti.  • Ostavi komentar