,,FUTSAL VRANjE 2017“: Poznati učesnici četvrtfinala

Eko Taxi Vranje

, , ,

Susretima 6. kola okončana je grupna faza, četvrta po redu turnira u malom fudbalu ,,Futsal Vranje 2017“.  Iz sve četiri grupe prolaz u nokaut fazu obezbedile su po dve prvoplasirane ekipe. Iz A grupe Fokus i Družina, iz B grupe Kladionica Soker i HIV Kenda Ledena stena. Dona Lajn i Filip 2 opština Trgovište iz V grupe a Pinokio taksi i Futsal tim Vranje iz G grupe.Svih osam ekipa našle su se u četvrtfinalu koje je na programu sutra od 17. časova.

Večerašnje nadmetanje proteklo je u znaku skandala bujanovačke ekipe KMF Zufo koja je tri minuta pre završetka susreta sa ekipom Bela Geopremer  a pri rezultatu od 6:3 napustila teren u Sportskoj xali nezadovoljna suđenjem. Odmah je zasela komisija i registrovala ovaj meč postojećim rezultatom od 6:3 za Belo Geopremer. Tim iz Bujanovca suspendovan je da u naredne tri godine ne može biti učesnik turnira u Vranju.

Rezultati poslednjeg 6. kola grupne faze:

Belo GeopremerKMF Zufo 6:3,

HIV Kenda Ledena stena – Kladionica Soker 1:8,

Modest Auto dama- Tehnička škola 7:2,

Dona Lajn – Filip 2 opština Trgovište 6:8.

Sutra su na programu četvrtfinalni mečevi: od 17. časova Fokus – Futsal tim Vranje, od 18. časova Kladionica Soker – Filip 2 opština Trgovište, od 19. časova Pinokio taksi – Družina i od 20. časova Dona Lajn – HIV Kenda Ledena stena.

Svi susreti igraju se po sistemu eliminacija a samo pobednici obezbeđuju prolaz za polufinalne susrete koji su na programu u utorak. Dan kasnije odigraće se najpre meč za treće mesto a potom sledi veliko finale i dodela novčanih nagrada.

Prvoplasiranoj ekipi pripašće 150.000 dinara, drugoplasiranoj 60.000 i trećeplasiranoj 30.000 dinara.  • Ostavi komentar