FUTSAL VRANjE 2017:  Jaja na parketu Sportske hale

Eko Taxi Vranje

, ,

Sve je bilo mirno do četvrtog meča četvrtfinala turnira u malom fudbalu,,Futsal Vranje 2017“ koje je odigrano večeras. Igrao se treći minut susreta Dona Lajn – HIV Kenda Ledena stena, a neko je iz gledališta na parket bacio nekoliko jaja koja su napravila kajganu na parketu. Punih deset minuta trajao je prekid, potom je nastavljen i ekipa Dona Lajn slavila je ubedljivu pobedu od 10:2, poluvreme 3:1.Prethodno, u prvom susretu između ekipe Fokus i Futsal tim Vranja, slavio je Fokus sa 6:1, poluvreme 2:0. U drugom meču između Kladioničara Soker i Filip 2 opština Trgovište, posle velike borbe slavila je ekipa iz Trgovišta 4:3, poluvreme 1:0. Susret Pinokio taksi – Družina u regularnom toku završen je nerešenim rezultatom 1:1, na penale bili su bolji  ,,taksisti“ – 3:2.

Rezultati četvrt finala: Fokus – Futsal tim Vranje 5:1, Kladionica Soker – Filip 2 opština Trgovište  3:4, Pinokio taksi – Družina 1.1- penalima  3.2, Dona Lajn – HIV Kenda Ledena stena 10:2.

Sutra su na programu mečevi polufinala. Od 19. časova sastaju se Fokus – Filip 2 opština Trgovište i od 20. časova Pinokio taksi – Dona Lajn.  • Ostavi komentar