,,FUTSAL VRANjE 2017“:  Dona Lajn pobednik

Eko Taxi Vranje

, , , , , ,

Posle desetodnevnog nadmetanja večeras je susretima za treće i prvo mesto završen četvrti po redu turnir u malom fudbalu ,,Futsal  Vranje 2017′‘. Preko dve hiljade ljubitelja uživalo je prateći oba susreta. U borbi za treće mesto ekipa Pinokio taksi lako i ubedljivo savladao je ekipu Filip dva opština Trgovište sa 7:2 osvojivši treće mesto.U velikom finalu ekipa Dona Lajn bila je bolja od ekipe Fokus – 4:1 i  zvanično postala pobednik ovogodišnjeg turnira u malom fudbalu.

Organizator ove manifestacije pored pehara i priznanja pobedničkoj ekipi Dona Lajn uručio je i novčanu nagradu od 150.000 dinara. Za osvojeno drugo mesto ekipa Fokus dobila je 60.000 , dok je treće mesto zauzela ekipa Pinokio taksi osvojivši 30.000 dinara.

Poseban žiri ekipu Geopremer proglasio je za fer plej ekipu turnira,  Igora Krstića iz ekipe Družina za najperspektivnijeg igrača,  Dejana Pašića čuvara mreže iz pobedničke ekipe za najboljeg golmana, a iz ove ekipe Danijel Stošić poneo je epitet najboljeg igrača i strelca turnira.

 

   • Ostavi komentar