Futsal: Bujanovčani od očaja do sjaja

Eko Taxi Vranje

, ,

Večeras u Sportskoj hali u našem gradu, susretima četvrtog kola nastavljen  je turnir u malom fudbalu ,,Futsal Vranje 2017“.U prvom susretu Dona Lajn lako je savladala ekipu Tehničke škole Nece Nesal Stars sa 4:0. U drugom susretu ekipa iz Trgovišta i Modest Auto Dama igrali su nerešeno 6:6, u trećem bilo je najviše uzbuđenja. Bujanovačka ekipa Zufo nije briljirala u prvom poluvremenu, ali je odlično zaigrala u nastavku i  vranjsku ekipu HIV Kenda Ledena stena Termo mont savladala sa 5:4 i to 54 sekunde pre kraja meča. U poslednjem meču Kladioničari Sokera lako i ubedljivo savladali su ekipu Belo Geopremer sa 5:1.

Rezultati 4.kola: Tehnička škola Nece Nesal Stars – Dona lajn 0:4, Filip  opština Trgovište – Modest Auto dama 6:6, KMF Zufo – HIV Kenda Ledena stena Termo mont 5:4, Kladionica Soker- Belo Geopremer 5:1

Sutra od 17. časova u 5. kolu  igraju Družina – Za naše Vranje, od 18. časova Kafe Dionis –Fokus, od 19. časova Tehnička škola-  Žikini dečaci i od 20. časova Pinokio taksi-Futsal tim Vranje.

   • Ostavi komentar