FUDBAL: DRUGA FUTSAL LIGA – ISTOK Lider odoleo u Vranju

Eko Taxi Vranje

Vranjanci  golom Igora Stojanovića u 3. minutu poveli, a gosti preko Slobodana Ristića izjednačili u  10. minutuVRANjE –PIROT   1: 1 ( 1: 1)

Igrano u velikoj  dvorani Sportske hale u Vranju. Gledalaca: 3OO. Sudije: Goran Radulović i Nemanja Stamenković (obojica iz Prokuplja ) po 7.  Strelci: 1:O Igor Stojanović u 3, 1:1 Slobodan Ristić u 1O .minutu. Nagomilavanje prekršaja: Vranje 9 ( 5+4 ), Pirot 8( 5+3). Žuti kartoni: Stojanović (Vranje),Krstić (Pirot).

VRANjE: RISTIĆ 7,KOSTIĆ 7, STOJANOVIĆ 8, TASIĆ 7, DODIĆ 7, Krstić 7, Mitrović 7, Stoilković 7.

PIROT: NIKOLIĆ 7, KRSTIĆ 7, STOILjKOVIĆ 7, KOSTIĆ 7, PEŠIĆ 7, Jončić 7, Djorđević 7, Ćirić 7, Mančić 7, Ristić 7, Stojić 7.

Igrač utakmice: Igor Stojanović (Vranje.

Vranjanci  nisu uspeli da na svom terenu savladaju lidera na tabeli Pirot. Gosti su došli sa namerom da zabeleže pobedu i da se još više učvrste na  tabeli. Domaći su imali cilj da gostima nanesu poraz i učvrste se u vrhu drugoligaškog karavana. Posle  samo tri minuta igre, Igor Stojanović  je matirao Nikolića za početno vođstvo od 1:O. Međutim, sedam  minuta  kasnije iz jedne brze kontre gosti preko Slobodana Ristića izjednačuju na 1:1. Mogao je mladi Nikola Dodić  da reši dilemu oko pobednika, ali  mu je udarac sa pet metara u 34. minutu odbranio pouzdani čuvar  mreže gostiju Milan Nikolić.

,,Bila je to naša najslabija partija od početka prvenstva. Imali smo mali broj igrača u rotaciji i osvojili smo samo jedan bod u duelu sa najboljom ekipom u ligi Pirotom, kaže Igor Stojanović.  • Ostavi komentar