FK DINAMO Sprečite samovolju Radomana!

Eko Taxi Vranje

U Dinamu smatraju da je Miroslav Radoman privatizovao Sudijsku komisiju FSS i da klub zbog toga trpi štetu: Dragan Antić (Foto: Vranjske)

Fudbalski klub Dinamo pozvao je rukovodstvo Fudbalsog saveza Srbije (FSS) da spreče samovolju i diktaturu predsednika Sudijske komisije Miroslava Radomana, javio je Tanjug.Čelnici kluba navode da su skupili hrabrost i snagu da javno kažu ono što cela fudbalska Srbija misli.

– FK Dinamo apeluje na čelnike FSS da spreče diktaturu, samovolju i bahaćenje čoveka koji je privatizovao Sudijsku komisiju Fudbalskog saveza Srbije i radi svog ličnog interesa dovodi u pitanje opstanak čestitih i poštenih klubova.

Ukoliko Savez ne uradi ništa povodom bahatosti Miroslava Radomana, i ne spreči uništavanje Dinama od strane pomenutog gospodina i njegovih satelita, klub će na sledećoj sednici UO kluba razmatrati da li treba da učestvuje u lakrdijama gospodina Radomana – navodi se u saopštenju kluba.

Dinamo iz Vranja trenutno se nalazi na 13. poziciji u Prvoj ligi Srbije sa sedam bodova iz osam utakmica.

– Unapred hvala na razumevanju Fudbalskom savezu Srbije sa nadom da će zaštititi fudbal i čestite fudbalske radnike – zaključuje se u saopštenju koje je potpisao predsednik kluba Dragan Antić.

Vranjske  • Ostavi komentar