FK DINAMO Klubu preti GAŠENjE, dug TRI MILIONA

Eko Taxi Vranje

Na šta je bivša uprava potrošila milione: trener i predsednik Dragan Antić

Iz dana u dan rastu obaveze Fudbalskog kluba Dinamo prema poveriocima i trenutno iznose oko 3.000.000 dinara.U Dinamu kažu da one datiraju iz vremena predsednikovanja Borivoja Antića.

Posle firme „Probuilding“ iz Vranja, koja potražuje blizu 1.000.000 dinara za radove na stadionu koje je izvela u proleće 2015, Dinamo duguje i nekadašnjem treneru Vladanu Petroviću 150.000 dinara, treneru Saši Mrkiću 90.000, fudbaleru Nikoli Anđelkoviću 200.000.

Nekadašnjem treneru kadetske selekcije Draganu Mladenoviću duguje se 600.000 dinara, a od kluba novac traži i nekadašnji sekretar Ivan Mladenović koji je do sada sudskim putem već naplatio velika sredstva.

Agenciji „Lazarturs“ iz Raške već je namiren dug od 650.000 za troškove prošlogodišnjih priprema Dinama na Dojranu i u Brusu.

Predsednik kluba Dragan Antić plađi se najgoreg scenarija.

– Bivša uprava potrošila je silne milione, a da pritom mnogo obaveza nije izmireno.

Antić je tvrdio da je dug kluba nešto više od milion dinara, a sada se ispostavilo da mi u ovom trenutku imamo dubiozu od tri miliona dinara.

Prikupljam sve papire i hotelske račune za prenoćišta koja je imao Dinamo u prošloj sezoni.

Ogromne pare su potrošene i mi sada, bez obzira na rebalans budžeta, ne možemo da dobijemo planirani novac – rekao je Antić.

On je dodao da je u razgovoru sa čelnicima Grada saznao da za vranjski sport do kraja godine vlast može da izdvoji ukupno pet miliona dinara.

– Da bismo u ovom trenutku zatvorili sve goruće potrebe, klubu je potrebno 7,5 miliona dinara.

Situacija je alarmantna i Dinamo je u opasnosti od gašenja kluba – kazao je Antić u izjavi za portal Vranjske.

D. Stanić  • Ostavi komentar