Drobnjak razotkrio Bulatovića: Ma kakva petljaZoran Drobnjak, direktor JP „Putevi Srbije“, stavio je tačku na «slučaj petlja za Vranjsku Banju» tokom posete ministarke Zorane Mihajlović Vranju i jugu Srbije.Zbog bezbednosti saobraćaja na Koridoru 10 neće biti petlje kod Vranjske Banje -, bio je neumoljiv Drobnjak.

U kontaktu sa Draganom Sentićem, predsednikom Gradske opštine Vranjska Banja, Drobnjak je obećao uređenje puta od Vranjske Banje do vranjske petlje.

Baš nas je ovim obećanjem „utešio“ direktor „Puteva Srbije“, hvala mu na tome, ali šta sa banjskom petljom, jer, kako smo čuli, od toga neće biti ništa -, rezignirano zaključuje sagovornik InfoVranjskih iz OO SNS u Vranjskoj Banji.

Ovaj banjski naprednjak kaže «da je tek sada prepoznao taktiku SNS kada se govori o Vranjskoj Banji.

Princip koga se pridržavaju prodavci magle iz naših redova, a najgušću maglu nam prodaje Slaviša Bulatović svojim obećanjima koja nam deli sa bezobraznom lakoćom laganja i zamajavanja, jeste toplo-hladno sistem. Najpre nam poslanik obeća petlju, ali to vrlo brzo demantuje direktor «Puteva Srbije», kao što je sada uradio u Vranju -, opet je rezigniran sagovornik InfoVranjskih.

Sagovornik InfoVranjskih, na kraju, poručuje da ga čudi da je Drobnjak tek sada naveo da se petlje u evropskim zemljama grade na rastojanju od 40 kilometara.

Što nam to ne reče u predizbornoj kampanji 2016. godine, kada su svi u SNS redom, od vrha pa do „najsitinijeg“ mesnog odbora stranke zdušno Banjčanima obećavali petlju – pita se ovaj banjski naprednjak.

S. Kostić  • Ostavi komentar