Dragan Bogdanović:  Moj sin nije izazvao udes

Eko Taxi Vranje

, ,

Dragan Bogdanović (57), iz sela Ristovac, demantuje pisanja medija da je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 24. decembra 2016. godine, oko 16,20 sati, u Pavlovcu, njegov sin Nikola Bogdanović (22) prešao na suprotnu kolovoznu traku i izazvao udes.Moj Nikola je išao iz Davidovca ka Vranju, a N.Z. iz pravca Vranje – Davidovac. Istina je da je N.Z. bio pod dejstvom alkohola, što se vidi iz Zapisnika o izvšenom uviđaju saobraćajne nezgode, broj 407-255/2016, sačinjenog 5. januara 2017. Izgubivši kontrolu nad svojim automobilom, N.Z. je skrenuo u traku kojom je vozio moj sin. To potvrđuje Skica lica mesta saobraćajne nezgode, koju je sačinila Policijska uprava Vranje prilikom izrade Zapisnika o izvršenom uviđaju saobraćajne nezgode – kaže za portal Vranjske otac nastradalog Nikole.

U udesu kod Davidovca jedno lice stradalo

Na Skici lica mesta saobraćajne nezgode, koju je sačinila Policijska uprava u Vranju, mogu se potvrditi reči Dragana Bogdanovića, da je, zaista, njegov sin vozio pravcem Davidovac – Vranje, a da je N.Z. skrenuo u traku kojom je išao Nikola Bogdanović.

U ovom udesu Nikola Bogdanović  je stradao na licu mesta, a teške telesne povrede zadobio je pomenuti N.Z. (66) iz Vranja, koji je prebačen u vranjski Zdravstveni centar, a zatim transportovan u niški Klinički centar gde  je istog dana premunuo.

Prema Zapisniku o izvršenom uviđaju saobraćajne nezgode sačinjenom 5. januara 2017, na dan nesreće kod N.Z. je utvrđen sadržaj alkohola od 2.03 promila u krvi.

Nikola Bogdanović je upravljao putničkim vozilom marke „opel kadet“ registarskih oznaka VR014-MŽ, dok je N.Z. vozio „volksvagen pasat“ ,vranjskih registarskih oznaka, VR061NH.  • Ostavi komentar