Dr Sunčica Denić: Obračun sa anomalijama

Eko Taxi Vranje

DA LI SE NA PEDAGOŠKOM FAKULTETU ZNANjE KUPUJE ZA EVRE?VRANjE, 13. januara 2017. – Sunčica Denić Mihailović, dekan Pedagoškog fakulteta u Vranju, ne može da se pomiri sa činjenicom da se, u nekim slučajevima, znanje na toj instituciji kupuje za evre.

-Uh, prejako ste to rekli. Ako znate, zašto me pitate. Ako zaista znate, pomozite nam da saznamo ko i kada tako postupa – kaže gospođa Denić Mihailović i dodaje da će Fakultet preduzeti rigorozne mere ukoliko se te informacije potvrde kao istinite.

Sagovornicu smo podsetili da su se informacije o tome pojavile na društvenim mrežama, posle čega su se i inspektori Policijske uprave u Vranju ozbiljnije pozabavili ovim pitanjem.

Imamo saznanja da su društvene mreže objavile izvesne informacije. Takođe, pre izvesnog vremena,pojavili su se neki posteri na kojima je pisalo da nešto što bi moglo da liči na aferu, prozivajući dvoje profesora da se bave navedenim radnjama – nastavila je sagovornica.

Ona dalje kaže da je Fakultet o sve tome, ali i o „nekim anonimnim slučajevima i mejlovima“, obavestio policiju i da u ovoj ustanovi očekuju da će se slučaj dešifrovati.

– O tome smo razgovarala na Naučno-nastavnom veću i Kolegijumu Fakulteta. Sa pomenutim profesorima imali smo razgovor, kao i sa studentima koji se navode kao svedoci – kazala je na kraju Sunčica Denić Mihailović, dekan Pedagoškog fakulteta  Vanju i energično potvrdila da je ova visokoškolska institucija spremna da se obračuna sa ovakvim anomalijama.

R. Irić

Kopletan tekst pročitajte u štampanom ili digitalnom izdanju Vranjskih preko novinarnica.net.

 

   • Ostavi komentar