Doktor Mice, ARHITEKTA PROPASTI vranjskog zdravstva

Eko Taxi Vranje

Miroljub Stanković Mice, „koordinator“ u Zdravstvenom centru u Vranju i gradski većnik za zdravstvo, uporno lobira da „naročita sestra“ mora da bude glavna sestra na nekom od nivoa u ovoj zdravstvenoj ustanovi, saznaju InfoVranjske.Stanković „gura“ svoju favoritkinju, medicinsku sestru (31) bez potrebnih kvalifikacija, sa nepriznatom školom završenom u Bujanovcu. To radi iz „posebnih“ njemu znanih razloga, ali za sada bez uspeha. To ne znači da će uporni „koordinator“ odustati od sopstvenih kadrovskih ciljeva -, ističe sagovornik InfoVranjskih.

Po ovom izvoru, borbu za investituru navedene sestre, Mice je započeo još u vreme direktorovanja dr Dragana Veličkovića.

Dr Veličković nije hteo ni da čuje za Micetove želje, pa je Stanković sačekao njegovu ostavku i započeo novu borbu za bolji položaj ove sestre kod nove direktorke ZC Vranje dr Ljiljane Antić, koja se, bar za sada, dobro drži i ne popušta pod pritiscima svog „koordinatora“ -, tvrdi sagovornik InfoVranjskih.

Izvor InfoVranjskih, na kraju, potencira da je Mice Stanković arhitekta svega lošeg što se događa u Zdravstvenom centru u Vranju!

Mice se jednostavno „oteo“ i direktorki ZC Vranje i čelnicima Gradskog odbora SNS, jer iza njega, kako kažu u stranci, stoji Dragan Stevanović Boske, državni sekretar. Zato Mice ne „ferma“ ni Slavišu Bulatovića, i ne potpisuje ništa što bi moglo da se okrene protiv njega, ali sve više srlja, jer ne može nazad -, konstatuje sagovornik InfoVranjskih iz ZC Vranje.

S. Kostić  • Ostavi komentar