DjORDjEVIĆ: Više ne dajemo pare za sport „na lepe oči“

Eko Taxi Vranje

Komisija za dodelu sredstava razmatraće samo one prijave koje imaju urednu dokumentaciju: Nenad Djorđević (Foto: Vranjske)

Gradski većnik za sport Nenad Djorđević izjavio je da su potencijalni podnosioci projekta za finasiranje sportskih kolektiva upoznati sa namerom da sve konkursne prijave moraju biti u saglasnosti sa Pravilnikom za dodelu sredstava i Zakonom o sportu.On je dodao da je to „sveto pismo“ od koga aktuelna gradska vlast neće odstupiti.

– To u prethodnom periodu nije bio slučaj, sada se pravila znaju.

Komisija za dodelu sredstava u oblasti sporta razmatraće samo one prijave koje imaju urednu dokumentaciju – kazao je Djorđević.

Ovo je samo jedan je od zaključaka sa sastanka u zgradi Načelstva Pčinjskog okruga, na kome su, u otvorenoj diskusiji o projektnom finansiranju, po prvi put učestvovali gradski većnik za sport, članovi pomenute komisije i predstavnici lokalnih sportskih organizacija. 

Na sastanku je bilo reči o dodeli sredstava na osnovu Javnog konkursa za finansiranje potreba u oblasti sporta na teritoriji Grada Vranja, za period od 1.oktobra do 31. decembra 2016. godine koji je raspisan prošle sedmice.

Vranjske   • Ostavi komentar