Dinamo u Vranju protiv Voždovca bez treneraVranjski superligaš Dinamo (ne)očekivano se našao u problemu sa trenerima na prvoj utakmici u Vranju u ovogodišnjoj sezoni sa beogradskim Voždovcem, u subotu 20. aprila.Saša Ćurčić je otišao iz Dinama, Radmilo Jovanović je bolestan, dok je šef stručnog štaba Dragan Antić Recko isključen na prvom meču pley outa u Šapcu protiv domaće Mačve, pa nije poznato ko će sedeti na klupi protiv „zmajeva“ u Vranju.

Dinamo će prvi put u ovogodišnjem šampionatu Super lige igrati na stadionu «Jumko», potvrdila je Komisija za pregled stadiona Fudbalskog saveza Srbije posle druge inspekcije i konstatovala da su ispunjeni svi uslovi za odigravanje prvenstvenih mečeva.

Stadion „Jumka“ dobio je nove službene prostorije, svlačionice za goste i domaći tim, a tribine su kompletno sređene, pa na njima može da se smesti 4.000 navijača.

Posle susreta sa Voždovcem, Dinamo će u pley out fazi prvenstva na stadionu «Jumka» igrati još dva meča, protiv Zemuna 5. maja i sa ekipom Spartaka iz subotice 12. maja.

Pred drugo kolo play out-a, Dinamo je poslednji na tabeli timova koji se bore za opstanak sa 10 osvojenih bodova, koliko ima i pretposlednji Zemun, dok je Rad trenutno na 14. poziciji sa bodom više.  • Ostavi komentar