Devet meseci ćutanja o PALJEVINI atomobila poslanika BUlatovića

Eko Taxi Vranje

Posle devet meseci, precizno, ni nakon 260 dana, nema nikakvih vesti niti saznanja o paljenju automobila u vlasništvu Slaviše Bulatovića, predsednika GrO SNS i narodnog poslanika.O ovom događaju nisu se oglasili ni Policijska uprava u Vranju, ni Osnovno javno tužilaštvo, kao ni drugi državni organi nadležni za ovakve slučajeve.

U izveštaju OJT Vranje o postupcima pred ovim organom koji izazivaju najveće interesovanje javnosti, nigde se ne pominje paljevina Bulatovićevog vozila u dvorištu njegove kuće u Vranjskoj Banji.

O ovom događaju nisu se oglasile ni Bulatovićeva Srpska napredna stranka, njeni koalicioni partneri na vlasti u lokalnoj samoupravi, ali ni političke stranke lokalne opozicije.

Podsećamo, u noći 8. juna prošle godine zapaljen je i izgoreo automobil poslanika Bulatovića marke «škoda superb» u dvorištu u kome se nalazi porodična kuća Bulatovićevih.

Policijska uprava u Vranju na informativni razgovor pozvala je isključivo članove SNS iz Vranja i Vranjske Banje i to je sve što je postupku istrage urađeno u vezi ovog događaja.

S. Kostić  • Ostavi komentar