DESNICA: Maniću, možeš da se ljutiš, ali nemoj da LAŽEŠ

Eko Taxi Vranje

Gradski odbor Srpske Desnice Vranje oglasio se u subotu povodom najnovije afere vezane za napad na Dejana Manićaa, šefa JS u Vranju, koju je on lično obelodanio novinarima– SD oštro demantuje laži izrečene od strane predsednika GrO Jedinstvene Srbije u Vranju u vezi pretnji ubistvom od strane članova Srpske Desnice – kaže se u saopštenju Desnice.

Po njima, Gordana Dimitrijević, direktorka Radničkog ispred JS-a, dobila je pretnje zbog odluke da pristupi Srpskoj Desnici.

– Iznošenjem ovakvih laži, predsednik GrO JS Dejan Manić hteo je da prikrije pravu istinu i preduhitri reakciju javnosti jer se uplašio tužbe od strane Gordane Dimitrijević za uznemiravanje i pritiske kojima je bila izložena. Ona je povodom minulih događaja dala izjavu PU u Vranju – kaže se u saopštenju.

Iz Desnice objašnjavaju “da je redovna poseta predsednika Miše Vacića Vranju imala za cilj da se dogovori plan aktivnosti u predstojećem periodu a pre svega oko registracije političke stranke nakon predstojećih praznika“.

– Gospodine Maniću, otišli ste predaleko, izmišljajući da vam je prećeno smrću a sve u cilju da napadnete Desnicu jer je činjenica da su istaknuti članovi nekada Jedinstvene Srbije u Vranju sada pristupili našem odboru. Ko gubi, ima prava da se ljuti, ali ne i da laže – ocenjuju u Desnici.

Ova stranka saopštava da se “nikada nije bavila nasiljem” i ograđuje se od ovakvog događaja “ako se on uopšte desio”.

– Sve će utvrditi nadležni organi. Ko se tim sredstvima služi i na taj način politički deluje, vranjskoj javnosti je veoma dobro poznato – kaže se na kraju saopštenja, koje je potpisao gradski odbor SD-a.

SSB  • Ostavi komentar