Dejan Manić nije više predsednik skupštine A. D. „Veda“

Eko Taxi Vranje

Odlukom Skupštine Grada Vranja, Dejan Manić, dosadašnji predsednik skupštine Akcionarskog društva „Veda“, koje finansira vlada Švajcarske, razrešen je te dužnosti, potvrđeno je portalu Vranjskih u vrhu lokalne vlasti.Na Manićevo mesto postavljen je Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja.

Kad zec skoči na vuka

Sva putnička vozila, računajući tu i auto marke „opel insignija“, koji je privatno koristio Manić, ponovo su na raspolaganju ovom akcionarskom društvu koje će na svojoj prvoj skupštini u narednoj godini raspodeliti automobile u svom vlasništvu svim opštinama, članicama „Vede“.

Vranjske takođe saznaju da je prilikom nedavne posete Vranju, ambasador Švajcarske izrazio veliko nezadovoljstvo zbog korišćenja sredstava ovog akcionarskog društva za razvoj poljoprivrede u predizbornoj kampanji, pa je kategorično zatražio da „Veda“ bude daleko od svake dnevne politike.

Dejan Manić u sukobu interesa

Podsećanja radi, Zoran Antić, prethodni gradonačelnik Vranja, nakon stupanja na dužnost prvog čoveka Grada demisionirao je sa položaja predsednika A. D. „Veda“ i to mesto ustupio Dejanu Maniću, lideru Jedinstvene Srbije u Vranju koja je bila koalicioni partner socijalistima u lokalnoj vlasti od 2012. do 2016. godine.

   • Ostavi komentar