DEJAN MANIĆ: BOG SVE VRAĆA

Eko Taxi Vranje

– Šta ja imam sa tom firmom? Nek malo zajebe Vukašin (direktor Vranjskih; p.a.).Prelazi granicu umesnog. Pa ništa, imaš APR pa proveri…Čuo sam da će gospodin vlasnik da opet piše protiv mene. Samo neka kove. Bog je iznad sve nas…Ovako je Dejan Manić, dojučerašnji direktor JP Skijalište Besna kobila, reagovao na molbu Vranjskih da prokomentariše činjenicu da je ova firma tokom 2015. za usluge prevoza platila gotovo 1,5 miliona dinara preduzeću u kome je Manić imao deponovan bankarski potpis.

Vranjske su SMS porukom obavestile Manića da bi trebalo da razgovaramo na ovu temu, ali umesto toga usledio je set njegovih poruka koje prenosimo samo sa korekturom slovnih grešaka:

Vranjske: Samo mi kaži da li ovo znači da nećes da komentarišeš navode o povezanosti sa firmom MD euro.

Manić: Pustiću ovog puta tužbu za neistine ako pišete o meni…Odgovornost je na glavnog i odgovornog urednika iz apr. Sve ima svoju granicu.

Vranjske: Pitanje je da li imaš neke veze sa firmom Euro mb koja je prevozila radnike Skijališta?

Manić: To sam vam i u interviju objasnio. Ali hvala što neko opet hoće da pravi priču proriv mene. Znam pozadinu. Tužbu ću sigurno pustiti a onog ko sve to gura Bog će izvesti na pravi put. Žalosno je što vraća pogrešnim ljudima…Sva ta pitanja su bila u intervijuu i neko sad opet poteže istu priču ali u drugačijem obliku. Pa niko nije sa m..ku pravljen. Smešno je i jadno. Ako sam ja meta neka puca, ali postoji i bumerang.

Vranjske: Nema potrebe da lično shvataš. Ti si funkcioner i direktor JP i sva ova pitanja su legitimna.

Manić: Već su bila, imaš odgovore. A i više nisam funkcioner, nisam direktor….

Opširnije u štampanom izdanju Vranjskih  MANDA PLUS BURDA TRANS

N.L.  • Ostavi komentar