CIKLON U Vranju uhapšen vlasnik kazina!

Eko Taxi Vranje

Vranjanac ilegalno priređivao igre na sreću u Bujanovcu i Vladičinom Hanu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i drugim nadležnim tužilaštvima, u okviru akcije „Ciklon“, usmerene na suzbijanje organizovanog i opšteg kriminala, u Vranju su uhapsili N.P, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću, saopštio je MUP. Sumnja se da je N.P, kao odgovorno lice jednog preduzeća iz Vranja, bez odobrenja nadležnog organa priređivao igre na sreću, tako što je  u objektima u Bujanovcu organizovao kocku na dva ruleta. 

Osumnjičeni je igre na sreću, kako se sumnja, organizovao i u Vladičinom Hanu na tri nefiskalizivana aparata za igre na sreću, a koji posluju u okviru preduzeća iz Vranja. 

Kontrola je izvedena u saradnji sa  radnikom terenske kontrole Poreske uprave.

MUP je takođe saopštio da su policijski službenici Policijske uprave u Vranju uhapsili N.T. zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo krađa. 

Postoje osnovi sumnje da je N.T. u Bujanovcu ukrao automobil marke „Pasat“, 

Sumnja se da je on u prethodnom periodu počinio više krađa putničkih motornih vozila marke Pasat i Lada.

Automobili su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

U akciji sporovedenoj u više gradova na teritoriji Srbije, pripadnici MUP uhapsili su 123 osobe, zaplenili više od 177 kilograma marihuane i otkrili tri laboratorije za proizvodnju narkotika. 

Tokom akcije zaplenjeno je 177,5 kilograma opojne droge marihuane, najviše u Beogradu 80 kilograma, Kragujevcu 75 i Boru oko 22 kilograma. Takođe zaplenjeno je i 620 različitih vrsta tableta.

Vranjske  • Ostavi komentar