Cevi pucaju kao PETARDE

Eko Taxi Vranje

Stanovnici ulica Partizanske i Narodnog heroja u Vranju zbog evidentnih propusta u radovima imaju učestale probleme sa vodosnabdevanjem.Uzrok problema navodno leži u “Vodovodu” i zbog toga je revoltirano kompletno gradsko rukovodstvo, ali svi ćute jer niko neće da se zamera direktoru te ustanove Goranu Đorđeviću Đoši.

– Sada se svi hvataju za glavu, ali problem je jednostavan. Naime, kako se priča u “Vodovodu”, ugrađivane su polovne cevi, a ne nove , a te polovne su plaćane kao nove i to sada u naseljenim mestima ne može da izdrži – kaže izvor iz “Vodovoda”.

Priča se da će Vranjanci koji kažu da se “osećaju kao u Siriji i da im grad lepše izgledao posle bombardovanja”.

Ono što sve zabrinjava je zimsko vreme pa se pretpostavlja da će se tek tada osetiti „blagodeti“ Đošinih poslovnih promašaja.

– Stanovnici Narodnog heroja bili su bez vode dva dana. Iako su ttu cevi pstavljene pre dva meseca, dook se graadilo Pozorište, one sada pucaju kao petarde. Zamislite šta će se tek dešavati kada temperatura bude ispod nule – kaže naš sagovornik.

Loš asfalt, loše cevi, loši radnici ili šta već, ali se čini da sve čega se naprednjaci dohvati puca na sve strane.

Radovi u parku to nisu jer evidentno nema radova, već da su tamo parkirane neke mašine kao dekor, a vreme ističe.

Rokovi za završetak Partizanske su probijeni, a svi se sećaju kako je Đorđević za skupštinskom govornicom obećao da će sve biti gotovo do kraja oktobra.

Ulica Narodnog heroja je sređena polovično samo za potrebe pompeznog otvaranja pozorišta.

Radovi u Bore Stankovića su počeli, taman toliko da se sve iskopa do prvog snega.

A sneg se bliži…

NIV  • Ostavi komentar